ANTALYA / MURATPAŞA - Piri Reis İlkokulu

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SERVİS ARAÇLARI İHALE DUYURUSU

Piri Reis İlkokulu    2022-2023   Eğitim-Öğretim yılına ait öğrenci servis taşıma işini yapacak yüklenicilerin tespitine dair ihale toplantısı 02/09/2022 tarihinde saat 14.30'da okulumuz müdür odasında yapılacaktır. Gerekli belge ve şartname okul idaresinden temin edilecektir. İlan metni ve gerekli şartlar aşağıda belirtilmiştir. İlanen kamuoyuna saygıyla duyurulur.

İLAN

İŞİN ADI: PİRİ REİS İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNİN ÖĞRENCİ SERVİSLERİ İLE TAŞINMASI

İŞİ VERECEK KOMİSYON: PİRİ REİS  İLKOKULU  TAŞIMACIYI TESPİT KOMİSYONU

KOMİSYON TOPLANTI TARİHİ: 24.08.2022

TOPLANTI SAATİ: 14.00

TOPLANTI ADRESİ: PİRİ REİS İLKOKULU ÖĞRETMENLER ODASI

OKUL SERVİS ARAÇLARI TAŞIMA İŞİNE KATILABİLME ŞARTLARI VE İSTENEN BELGELER

1. Tebligat için adres beyanı, iletişim için telefon numarası, varsa faks numarası ve elektronik posta adresi.

2. Gerçek kişi olması halinde servis çalıştırılması işinin yapıldığı yıl içinde alınmış ticaret ve / veya sanayi odası veya meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge.

3. Tüzel kişi olması halinde mevzuatı gereği tüzel kişinin sicile kaydının olduğu ticaret ve / veya sanayi odasından servis çalıştırılması işine ilişkin ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin kayıtlı olduğuna dair belge.

4. Taşımayı gerçekleştireceği taşıtların gerçek kişilerde gerçek kişiler adına; tüzel kişiliklerde taşıtların üçte birinin tüzel kişilik kayıtlı olduğunu gösterir belge.

5. Taşıma yapacağı araçların ruhsat fotokopileri ve araç muayene raporları.

6. Tahditli/tahsisli araç plaka belgeleri.

7. Taşımacının servis ve yolcu taşımacılığını gösterir NACE kodlu faaliyet belgesi.

8. Tüm belgeler 02/09/2022 Cuma günü saat 14.30´a kadar dosya halinde tutanakla komisyona teslim edilecektir.

9. Taşımacıyı Tespit Komisyonu´na teslim edilen hiçbir evrak hiçbir sebeple geri alınamaz.

10. TİP şartnamesi okul müdürlüğünden alınacaktır.

Yayın: 24.08.2022 - Güncelleme: 24.08.2022 14:08 - Görüntülenme: 589