ANTALYA / MURATPAŞA - Piri Reis İlkokulu

Piri Reis İlkokulu

Tarım Mahallesi Şehitler Caddesi No 253 Muratpaşa/ANTALYA
Vizyon
Öğrencilere temel beceri ve davranışları kazandırmak için iyi bir eğitim hizmeti sunan, yeniliklere açık, kendini sürekli geliştiren model bir kurum olmak.
Misyon
Öğrenciyi merkeze alan; katılımcı, iş birliğine dayalı bir eğitim anlayışıyla; mutlu ve temel becerileri kazanmış bireyler yetiştirmek.
KLİMA
Şehir içi dolmuş ve otobüslerle sağlanmaktadır.
2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında özel taşıma servis sayımız iki(2)
Yerleşim Yeri
Okulumuz şehir merkezine 3km.uzaklıkta doğu bölgesinde bulunmaktadır. Yeşilova Mahallesi, Tarım, Kırcami ve Güzeloluk Mahallesi’nin kesim noktasına yakın bir yerdedir.Bu nedenle de öğrencilerimiz Yeşilova Mahallesi’nin tamamından,,Kırcami,Tarım ve Güzeloluk Mahallesi’nin okula yakın bölgelerinden alınmaktadır.İmar planı olmadığından konutlar arası mesafe çok uzaktır.Bu nedenle de yerleşim çok dağınıktır.
2,7 km
Sportif Etkinlikler
Ana Sınıf ve 1-4.Sınıflarımız Muratpaş Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü üç Antrenörü Eşliğinde Sportif Faaliyetler yapmakta.
E-twinning- Erasmus
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Yurt dışı proje faaliyetleri için Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimiyle çalışmalara başlandı.Erasmus+ projemiz kabul eildi
Diğer Hususlar
Akıl ve Zeka Oyunları sınıfımız mevcut olup teneffüslerde aktif olarak kullanılmaktadır.